måndag 27 oktober 2008

Om en önskan som slog in...

I juli förra året skrev jag följande på bloggen:

Utanför glider det norrbottniska landskapet förbi och i mina öron rör sig en låt om Rwanda. Jag vill alltid åka till Afrika. Min tid där har varit kort och jag har inte upplevt Afrika så mycket som jag skulle vilja. Därför fortsätter jag att längta, men jag känner ingen brådska. Jag vet att det blir av. Inte nu bara.

3 kommentarer:

Emmama sa...

Wow, vad glad jag är att ha hittat din blogg! Min sambo är från Kenya och vi spenderade förra julen i Kenya och jag blev helt förälskad! Nu blev jag nyfiken på hur det kommer sig att du hamnat i Nairobi och hur du har det! :) Hoppas du har möjlighet att berätta! Njut!

Anonym sa...

Ja, visst är det härligt med önskningar som slår in, det gör det rätt ofta för dig :). Och det är väl för att du gör det som du så gärna vill, ser vägar...stannar upp, reflekterar...
Kram kram
mam

Susanna sa...

Emmama. Roligt att du har hittat hit! Ja, Kenya är ett underbart land och jagvi trivs verkligen. Min sambo arbetar på en svensk biståndsorganisation och jag är medföljande. Här kan du läsa mer om vad jag gör här! Min mailadress är susannasblogg@gmail.com om du vill kontakta mig!

Mamma. Ja, så är det kanske! :)