tisdag 14 oktober 2008

Från Nairobi till Gällivare

Kartan i nedanstående inlägg gjorde mig glad - jag kunde se att jag har läsare i så skilda delar av världen som till exempel Amerika, Peru och Gällivare. Spännande! Vilka är ni som läser min blogg, det vore roligt att veta. Skriv gärna en kommentar om ni vill!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Emma är jag, din mammas f.d arbetskamrat som följer din blogg med stort intresse! Tack för all spännande läsning! /Emma

Susanna sa...

Hej Emma, klart att jag vet vem du är! :) Följer din blogg också fastän jag inte ännu givit mig tillkänna... Får bli ändring på det!

Anonym sa...

Kul att du kikar in hos mig också! Kommer ihåg att Ewa nämde att du bott här :-) Just nu går jag faktiskt i tankar på att flytta till Ryd, bor nere i stan nu men med en dyr hyra. Nu dök en trea upp i Ryd, dock lite utanför...men ändå Ryd. Mkt billigare att bo med en kompis där än här i stan. Fortsättning följer på den historien. Det lär ju bli mer häng på HG iaf om man blir Rydsbo :-P /Emma

Niklas sa...

Och sen läser ju jag varenda inlägg, och jag heter Niklas och vi träffades på en SIDA-utbildning i Östersund :)

Susanna sa...

Emma. Jag trivdes i Ryd och det är nära Universitetet... Det är visserligen trevligt att ha nära till stan också (men det tar ju inte lång tid att cykla från Ryd heller!). Jag jobbade förresten i butiken "Tebladet" på Träädgårdstorget... :) Kram

Niklas. Ja, och det var du som hjälpte mig att fixa en blogg! :) Ett stort tack för det!

Anonym sa...

nathalie, 21 Italien.

Anonym sa...

jag hittade till din blogg genom tumadre och tyckte det verkade spännande.. har själv "bott" i afrika (mest tanzania) i 5 månader.. Då var jag och jobbade på ett barnhem i nairobi.. så, kort sagt.. jag fastnade här hos dej.. kommer med all säkerhet bli fler besök.. =) hälsa kenya!!

Susanna sa...

Nathalie & Therese. Roligt att ni hittat hit!