lördag 28 februari 2009

Reprissändning # 2

Och här kommer ett inlägg som publicerades i bloggen den 11 oktober, 2007.

Att glömma komma ihåg
Jag är sjutton år och barnflicka i Dallas en sommar. Hög luftfuktighet, shoppingcenter, barn, steaks, Texas och country. Vill göra något efter jobbet och anmäler mig till en kvällskurs i hur man lär sig att komma ihåg saker. Få ett bättre minne, helt enkelt.

Problemet är att jag glömmer bort att gå.

7 kommentarer:

Anonym sa...

I like your blog.
Portugal
Carlos

Emmama sa...

Grattis, Carlos like your blog! :) Jag alskar detta inlagget, helt klockrent! Pamindre de er mycket innan det borjade? :)

Marianne sa...

Hahaha vilka roliga inlägg.

Du den där översta kommentaren från Carlos, det är misstänkt likt spam. Var lite försiktig med att öppna länken kanske? Jag kan ha helt fel, men ...

Anonym sa...

*L* jag säger som din mormor då vi lite menande smålog när hon glömde saker och påpekade något om ålder för en hel massa år sedan.. -ja då handlar glömskan inte om din ålder i allafall.

Jättekramar
mam

sof sa...

haha, skulle mkt väl kunna hända mej också! jag måste skriva upp allt jag ska göra på lappar, men givetvis glömmer jag att titta på alla dessa lappar!
hoppas du har en riktigt trevlig helg!

anna of sweden sa...

Haha. Och då var du sjutton!
Hur står det till med minnet nu? :)

Susanna sa...

Emmama. Skönt att Carlos gillar bloggen! ;) Och att du gillade inlägget! Kram

Marianne. Tack! Ja, jag tror också att det är spam, han har varit inne här förut. Kram!

Mam. Nej, tydligen behöver det inte alltid vara åldersrelaterat, men jag undrar ju om jag kommer att komma ihåg något alls vid 77 om man redan börjat glömma som 17-åring... :) Kram

Sof. Man tycker ju att det borde ha skickat en påminnelse till de som anmält sig till en kurs i hur man lär sig att komma ihåg, eller hur! :)

Anna of Sweden. Hahaha, som tur är har mitt minne inte dalat nerför sedan jag var 17, men den där kursen hade nog varit bra för mig nu också! :)