tisdag 17 februari 2009

Om steg och om middag på balkongen

Jorå, 16207 steg blev det igår. Detta kommer jag inte i närheten av idag, men ska ta en promenad till affären nu iallafall och handla mat inför ikväll. Vi har bjudit över ett par vänner på middag på vår nya balkong.

Och såhär ser det ut när jag kommer ut genom porten där vi bor:

6 kommentarer:

Victoria sa...

Wow, det var bra trampat! Jag fick bara ihop dryga 10.000 steg, men hoppas på bättre resultat idag.
//Victoria

Susanna sa...

Victoria. Tack! Idag blir det dock betydligt färre steg... Är knappt uppe i 1000! :)

10 000 steg är inte heller så dumt - you go, girl!

Susanna

Anonym sa...

Vilken del av Nbi bor ni i? Förstår att mycket har ändrats sedan jag bodde där, men stadsdelarna lär ju vara kvar :)

Susanna sa...

Alacs. Ja, stadsdelarna lär finnas kvar! :) Vi bor i Kilimani ganska nära Yaya shopping centre.

Anonym sa...

Tänkte bara höra hur länge ni stannar i Kenya?Ni skulle resa vidare i Afrika sedan om jag har har förstått det rätt.Jag och en killkompis har rest runt i sex olika länder, Kenya, Tanzania, Namibia,Zambia,Zimbabwe, Zanzibar och Sydafrika. Det va min första lånresa och det va en spännande upplevelse. Många"varnade" mig för ALLT innan men jag hade redan bestämt mig och va inte så mottaglig för "råd" och det visade sig att det blev mitt livs resa. Ibland ska man inte lyssna på människor för mycket utan känna efter vad man själv vill. Folk kommer ju alltid att tycka. Är intresserad av vilken organisation din sambo/man jobbar för(du behöver inte svara om du inte vill eller kan)

Susanna sa...

Satja. Wow, vilken resa du gjort och vilka fantastiska länder! Kan tänka mig att du har många fina minnen från den resan. Var det rentav så du träffade din karl?

Man ska ju vara försiktig när man reser, men man kan inte lyssna på alla välmenande råd man får - då blir man bara begränsad. Lite sunt förnuft brukar räcka långt! N arbetar på en biståndsorganisation, men jag vill inte skriva vilken här i bloggen. Du är välkommen att maila mig om du vill: susannasblogg@gmail.com.

Det är fortfarande oklart hur länge vi stannar i Kenya, men ett par månader till blir det åtminstone...