torsdag 31 maj 2007

Till slaktbänken...

I eftermiddag far jag norröver för opponering på en uppsats och försvar av min egen. Den utrikiska magisteruppsatsen som jag värkt fram under lång tid ska värderas och betygsättas. Jag har lite ont i magen. Ungefär som när jag skulle på utflykt i ettan och inte ville följa med.

Men det blir säkert bra. Ett utbildningstillfälle, en lärostund, som min fine handledare uttrycker saken. Dessutom är jag som bäst vid muntliga framföranden.

8 kommentarer:

Anne sa...

Lycka till! Det kommer att gå bra och även om det är tufft spelar det mindra roll vad opponenten säger så länge du kan svara sakligt. Det kan du eftersom du känner till ämnet mycket bättre än opponenten. Go girl!

Susanna sa...

Tack för stödet, Anne! Ja, jag kan min uppsats bra mycket bättre än opponenten även om jag känner mig ganska blind för vad som står i den just nu. Har läst den så många gånger... Men jag tror att det kommer att gå bra.

Peter Madison sa...

Lycka till, det där fixar du!

Susanna sa...

Tack så mycket - skönt att höra!

Steggo sa...

Nu är du antagligen klar med opponeringen och jag är helt övertygad om att du glänste! Du verkade ha stenkoll igår i alla fall!

Kanske jag ska skärpa mig och skriva klart mitt exjobb i molekylärbiologi! ;)

Susanna sa...

Ja, nu har jag försvarat min uppsats - så skönt att ha det gjort! En del ändringar som ska göras i helgen, men sedan... Sedan är jag klar!

Ina sa...

Tänkte på dig, både i torsdags och i fredags, säker på att det gick bra. Nu är det bara att fira och njuta!

Susanna sa...

Tack för att du tänkte på mig, Carina! Snart klar med kompletteringarna... Skönt!