måndag 2 juli 2007

Helylle versus Hollywood

På en fest kommer en tjej fram och säger: Susanna, du får säkert höra det här hela tiden, men jag tycker att du är så himla lik radioprataren Annika Lantz – speciellt till sättet men också till utseendet!´. Überironiska, helylle-Annika. Ingen har sagt det till mig förut. Veckan därpå säger ytterligare en person samma sak. Några dagar senare frågar min kollega: vet du vem du är lik? Annika Lantz, svarar jag trött. Precis, säger han. Får du höra det ofta?

En tid senare är jag på after work med en kompis och några andra. Berättar om Annikagrejen. En av tjejerna säger: asså, jag får alltid höra att jag är SÅ lik Catherine Zeta-Jones!

Och såhär ser Catherine ut!

Vem får du höra att du är lik?

8 kommentarer:

Niklas sa...

Jag har fått höra en hel drös... Jack Black, Alexander Östlund och Anton Glanzelius. Om jag fick välja av dem skulle jag helst välja Alexander, men Jack är nog närmare sanningen..

Peter Madison sa...

När jag var i New York i maj tillsammans med mina kompisar sa dom i kör..."stanna, stå still, rör dig inte", de plockade upp sina kameror och började plåta hejvilt. Det visade sig att en sightseeing buss hade stannat vid trafikljusen och längs med bussen satt en stor filmaffisch om en kommande film och mitt huvud blev liksom lika stort som figuren på affischen...Gissa filmen..?

SHREK!!!

Jag är alltså lik Shrek...:(

Hyggliga kompisar jag har då...

Anna sa...

Jag tycker bättre om Annika Lantz än Catherine Zeta-Jones…

Själv fick jag ofta höra att jag var lik Tjorven när jag var liten...å då var det ju det där med komplimanger igen...

Susanna sa...

Niklas. Okej, Jack, Alexander och Anton. Jack är säkert roligast av de tre! :) För några år sedan fick jag höra att jag var lik Gudrun Schyman och en tidig Claire Wikholm. Direkt oroande!

Peter Madison. Aj, Shrek alltså!

Annanita. Föredrar faktiskt också Annika framför Catherine. När lookaliken sa det blev det bara en sådan jäkla kontrast! "Jaha du är lik en svensk tvåbarnsmamma. Jag är lik en sexig amerikaskådis!" Typ. :)

Ja, Tjorven... Hon var ju väldigt charmig. :)

Anonym sa...

Oftast får jag höra att jag är lik nån de känner...men det är allt! ;)
Särbon däremot är väldigt lik Jim Carrey.

Anne sa...

Ja, men det finns klara likheter!

Anne sa...

Och alltså, att vara lik Catherine låter smått fantastiskt.

Susanna sa...

Tesa. Haha, till sättet också eller bara till utseendet? :)

Anne. Jo, det finns nog vissa likheter...

Look-a-like-Catherine var en smula lik originalet, men inte så!