söndag 8 mars 2009

Om vad vi ska göra idag

Det är mysigt med besök från Sverige. Igår var vi nere på stan med N:s föräldrar, fikade på Hotel New Stanley där N:s pappa bodde en gång på 70-talet, vi åkte upp i Kenyatta International Conference Centre och tittade på den fantastiska utsikten, sedan åt vi lunch på Java Coffee House. Nu bär det alldeles strax iväg till massajmarknad vid Yaya, sedan en tripp till Karen Blixen Museum, jazzbrunch på Karen Blixen Coffee Garden och om vi orkar en sväng till Kazurifabriken där de gör snygga smycken.

Ute är himlen blå, klockan är tio och det har ännu inte blivit riktigt varmt. I en kyrka en bit härifrån plinkar någon på ett piano och lovsångerna når genom högtalaren hela vägen till oss. Hallelujah!

2 kommentarer:

Emmama sa...

Vad kul, vilken dag - wow! Kazurifabriken är väl värt ett besök så dit hoppas jag ni hinner! Vi fick rundtur och det var en fin upplevelse! Otroligt vackra smycken dessutom!

Kram!

sof sa...

Låter som en perfekt dag! Kul med besök hemifrån! Blå himmel låter inte helt fel det heller... skulle göra mycket för att få uppleva det nu! Men snön är i alla fall borta här hemma, alltid något!
Blev det några fina smycken?
Kram Sof