torsdag 5 mars 2009

Susanna bloggar på svenska på Travelstart

I november började jag blogga på en sajt som heter Travelstart! Det är en internetbaserad resebyrå som startades för snart tio år sedan av en svensk kille och de har kontor i både Sydafrika och Sverige. I höstas hamnade de på fjärde plats när Internetworld utsåg de hundra bästa internetsajterna i Sverige!

Till den svenska resesajten hör en svensk reseblogg (svenskar som bor och reser utomlands bloggar på svenska) och till den sydafrikanska resesajten finns det en sydafrikansk reseblogg (människor från hela världen bloggar på engelska). Jag har hittills bara bloggat på den sydafrikanska sidan, men kommer nu också att börja blogga även på den svenska - det ska bli roligt!

Här hittar ni mitt första svenska inlägg! Lämna gärna en kommentar där. Jag fortsätter naturligtvis att blogga som vanligt här!

1 kommentar:

sof sa...

Va kul, ska genast gå in och läsa det!
Läste precis inlägget nedan och klickade på länken till inlägget från Nakuru national park. Kul läsning och kul att uppleva gamla minnen, var där för ca 5 år sedan. Ser fram emot att få läsa mer om er semesterhelg!
kram Sof