tisdag 21 augusti 2007

Hunden

Funk, yoga eller box? Jag valde yoga. Insåg när jag plockade fram träningsbyxorna att jag inte tränat sedan början av juni. Det var någon gång då jag köpte byxorna och de har legat oanvända. Fram tills nu. Nu börjar terminen och jag ska träna mer regelbundet. Det är roligt, jag mår bra av det och när jag får rutin på det kan jag inte förstå hur jag kan hamna i perioder av oträning. Men jag faller snabbare ur rutin än in i den.

Fram tills nu.

7 kommentarer:

Peter Madison sa...

Du sa det. Samma gäller mig...fram till nu;)

Anna sa...

Samma här...
Men jag var faktiskt på ett yoga-pass igår. Vig som ett kylskåp, tänk var man kan förfalla efter bara nån månad. Idag har jag världens träningsvärk mellan skuldrorna, ytterligare en smärtsam påminnelse att det inte var igår man tog på sig de där träningskläderna... :)

tanja sa...

Känner igen mig så väl i det du skriver, när jag väl kommer igång och träna är jag alltid helt förvissad om att jag kommer göra det för all framtid, men så trillar man av tåget ännu en gång.

Kram Tanja (som just nu sitter på banvallen och väntar på något långsamt tåg som jag hinner kasta mig på)

Susanna sa...

Peter Madison. You go, girl!

Annanita. Mm, totalt förfall. Jag är stel i kroppen idag, men det känns skönt!

Tanja. Konstigt ändå att man kan vara så starkt övertygad om att man ALLTID kommer att träna för att sedan plötsligt inte förstå hur man ska orka ta sig till gymmet...

Anne sa...

Hade också valt yoga.

Peter Madison sa...

Heh...! :)

Susanna sa...

Anne. Ja, visst låter det skönast?

Peter Madison. Yeah!