torsdag 17 januari 2008

Middagsfrid – för de som vill ha mer tid

En tjej jag jobbar med tipsade om sajten Middagsfrid som erbjuder hemleverans av mat inklusive recept. Maten är till stor del ekologisk, den är nyttig och varierad. Konceptet är perfekt, hemsidan snygg och jag är sugen på att prova.

Såhär skriver de på sidan:
Middagsfrid förenklar vardagen för dig och din familj genom hemkörning av smart planerade matkassar med recept. Vi hjälper dig att klara av detta som de flesta hushåll kämpar med. Låt oss utforma er veckomeny! Då ser vi till att du får alla råvaror du behöver för att laga fem goda middagar för fyra personer. Du slipper springa och småhandla, kånka hem tunga varor och sist men inte minst, du slipper den eviga frågan "Vad ska vi äta till middag?". Välj mellan att få leverans varje eller varannan vecka.

Exempel på en leverans.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Susanna! vi , jag och två ngar på 6 0ch 10, fick våran 1sta leverans igår. helt underbart, som du nog förstår. Superfräsha råvaror och riktigt goa recept. Tack var det här så kommer vi att äta riktiga middagar varje kväll. hej då till fiskpinnar och köttbullar!!!!
Carin

Susanna sa...

Carin. Det låter perfekt!